POHOD NA SREDNJI VRH

Lepo vreme je privabilo v Završnico okrog 40 pohodnikov. Upokojenci se obnašamo ekonomično, tako smo se razporedili po avtomobilih oziroma jih napolnili. Zakaj bi se posamezno vozili na Smokuško planino?

Med pogovorom smo mimogrede prišli do Doma pri izviru  Završnice. Nekateri so se odločili uživati kar pred domom, levji delež skupine pa se je povzpel na Srednji vrh. Do sedla Šija je kar dolga steza. Ali pa se je samo meni zdelo tako. Tu sem namreč že hodila, ampak daleč nazaj... Z leti se merila spremenijo.

Srednji vrh nas je pričakal v soncu in vetru. Vedno znova me, takole zgoraj , prešinja misel, kako lep je svet okoli nas. Spominjam se, da mi je nekoč oče, ki je tudi rad hodil po hribih, pravil o lepotah narave.  A  sem potrebovala mnogo časa, da sem res kaj videla.

Malica v Domu nam je teknila. Obogatìli sta jo Irena in Olga. Še enkrat smo nazdravili, prinesli sta namreč, kar je ostalo od zadnjega praznovanja. Doživeli bosta častitljiva zdrava leta,  če le vse o nazdravljanju drži. Vsekakor želimo obema SREČNO!

Mislim, da smo koronsko obdobje že malo "noter prinesli". Kaj nas čaka, o tem pa ne bi ugibala.

Fotografije: Ferdo Kikelj, Boris Madon

Datum objave : Ponedeljek, 6 Julij 2020 15:05

gCMS v2.01 - ©2007-2024 G-Server d.o.o., Vse pravice pridržane - obiskov strani : 38475629